Reis door 4.500 jaar bewoning in Sterckwijck

Ontdek Boxmeer Sterckwijk op een nieuwe manier en reis zoals nooit tevoren! Reis terug naar Boxmeer Sterckwijk in de Steentijd, Bronstijd, Romeinse tijd en de Middeleeuwen! Wanneer je met de app door de tijd reist zul je zien dat je ook door verschillende jaargetijden reist. Elke periode heeft z’n eigen jaargetijde gekregen, zo kun je bijvoorbeeld de Steentijd in de lente bezoeken. Maar hoe leefden de primitieve bewoners van Sterckwijk in de Steentijd? Hoe werden de doden geëerd in de Bronstijd? Hoe zag een Romeinse boerderij eruit? Hoe kwam een Middeleeuwse boer de barre winter door? In de app kun je meer informatie en leuke weetjes over deze periodes vinden. Ontdek het en download de app voor apple of android!

TimeTravel Boxmeer Sterckwijk is het startpunt om je reis door de tijd te beginnen met je telefoon of tablet. Kijk om je heen in landschappen van eeuwen terug. Je ziet niet simpelweg foto’s of plaatjes van vroeger, je ziet het verleden van Boxmeer Sterckwijk in virtual reality!

Heb je geen smartphone of tablet? Geen probleem! Hier vind je een panorama van 360 graden van het Sterckwijck van vroeger.